Støt børn med diabetes den 3. juni

Børn med diabetes
Foto Illustrationsfoto: Colourbox.dk

Hver dag rammes mindst 1 barn af type 1 diabetes, og kampagnen ”Støt Børn med Diabetes” er til fordel for de mange børn og unge, der lever med diabetes, samt deres netværk og pårørende. Diabetesforeningen har landsindsamling til kampagnen søndag den 3. juni. Pengene fra kampagnen går bl.a. til rådgivning og kurser for børn, unge og deres familier.

Gør en forskel i et barns liv

Når et barn får diabetes, skal han eller hun leve med sygdommen resten af livet. For de indsamlede penge kan Diabetesforeningen:

  • Rådgive om, hvordan man kan leve med sygdommen – eksempelvis via kurser
  • Lave forebyggende arbejde og nedsætte risikoen for at udvikle følgesygdomme
  • Støtte forskningen, så vi på sigt kan finde en kur mod diabetes

Dit bidrag
Hvis du vil bruge 2-3 timer af din tid søndag den 3. juni på at hjælpe Diabetesforeningen med at samle ind til fordel for de mange børn, der lever med diabetes, kan du tilmelde dig her: Støt børn med diabetes

Har du ikke mulighed for at deltage som indsamler kan du stadig støtte ved at give et bidrag. Se hvordan her: Giv et bidrag

Se Diabetesforeningens video om kampagnen her:

Jo! – Voksne får også diabetes

Omkring 245.000 danskere formodes at have type 2-diabetes uden at vide det. Jo længere tid du går med en uopdaget type 2-diabetes, des større er risikoen for at udvikle komplikationer. Se vores tidligere artikel ”Har du mon diabetes” om den snigende sygdom. Her kan du også teste dig selv for diabetes gennem link til Diabetesforeningens test.

Brugernes mening

Du skal være logget ind som SeptemberNet-bruger for at kunne kommentere.

Log ind eller Opret dig