Kokosmakroner med fyld

kokosmakroner med fyld
Foto Diabetesforeningen

Bedre er nydelsen, der varer et øjeblik end sorgen, der varer for altid. Oscar Wilde

Kager 40 stykker
3 g Kulhydrat heraf tilsat sukker 0,5 g, 2,5 g Fedt, 175 KJ energiindhold per portion

Ingredienser

  • 2 æggehvider
  • 50 g Atwel eller Perfect Fit eller andet søde- og bagemiddel
  • 125 g kokosmel
  • 50 g rosiner
  • 50 g tørrede, lyse abrikoser i små tern
  • 50 g grofthakket, mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggehviderne meget stive.
  2. Sigt sødemiddel i under piskning.
  3. Vend kokosmel, rosiner, abrikostern og chokoladestykker i.
  4. Sæt på en bageplade med bagepapir med en teske.

Bag ved 175° C på næstøverste rille i ovnen i 10-12 min.

Denne opskrift er gengivet med tilladelse fra Diabetesforeningen.

 

Brugernes mening

Vis profil

Af: Birgit Kjær

Dejlig opskrift kan jeg se, skal prøves en dag. Men generelt ville jeg ønske, opskrifterne også angav, hvor meget almindelig eller råsukker, der skal i. Jeg/vi er så heldige, ikke at have en diabetes-diagnose, og derfor er der jo sjældent kunstige sødemidler i skabet.
Venlig hilsen - Birgit

Vis profil

Af: Lotte Fløe Marschall

Kære Birgit
Jeg har slået op at 3/4 del Perfect Fit svarer til 1 del alm. sukker. Så du skal altså gange med 1,33 for at få sukkermængden. Mvh. Lotte

Vis profil

Af: Birgit Kjær

Tak Lotte. Altid hurtig på tasterne, flot! Hilsen Birgit

Vis profil

Af: Birgit Kjær

Mums - kokosmakronerne er virkelig lækre! (Jeg brugte 100 gr sukker til denne portion).

Du skal være logget ind som SeptemberNet-bruger for at kunne kommentere.

Log ind eller Opret dig