Friday brunch

Friday brunch in Dubai
Foto Brit

Selvom hjemme er bedst, får man tit og ofte spændende og anderledes oplevelser i forbindelse med et udlandsbesøg.

Jeg blev inspireret af artiklen om chokolade og tænkte på et overflødighedshorn af både chokolade og alskens mad og drikke, vi oplevede, da vi sidst var i Dubai.

Vi havde et par gange hørt om Friday Brunch, som vores søn og svigerdatter havde været med til et par gange med efterfølgende sløvhed (og hovedpine) dagen efter. I muslimske lande holder man weekend fredag-lørdag.

Vores værtspar (søn og svigerdatter) var inviteret til en 30-års fødselsdag, som skulle afholdes ved en Friday Brunch på et af Dubais bedste hoteller den sidste fredag, vi var der. Vi var også ”inviteret” med. Årsagen til anførselstegnet er, at man ved sådan en lejlighed selv skal betale, og det var temmelig dyrt for at sige det mildt.

Min mand og jeg blev enige om, at skidt-pyt vi ville gerne have den oplevelse med, og det fortrød vi ikke.

Aldrig har vi oplevet noget lignende. Brunchen varede fra kl. 12.30-16.00 og i den tid var ALLE drikkevarer og al slags mad ad libitum.

Jeg vil gætte på, at der var omkring 1000 mennesker til denne brunch. Vores selskab bestod af ca. 18 personer, og alle selskaber blev placeret ved borde for sig selv, men det hindrede jo ikke, at man kom i kontakt med alle mulige andre, når man vandrede op til alle de forskellige madstationer for at forsyne sig.

Det med madstationer kræver en nærmere forklaring.

Der var f.eks. ét sted, hvor man kunne få italiensk mad, (italiensk station), skaldyr station, fiske station ægge station, malaysisk station, burger station inkl. forskellige slags pommes frites, arabisk station, vaffelstation, dessert station, udover chokolade stationen selvfølgelig.

Der var også forskellige stationer for drikkevarer, hvis man nu ikke var tilfreds med det tjenerne kom og fyldte vore glas op med. Der var f.eks. cognac- øl- vodka og Tequila og champagne stationer.  Jeg benyttede mig af chancen og fik champagne igennem hele seancen Der var i alt 37 stationer placeret i hele stueetagen af dette mægtige hotel, som ligger lige ved siden af Burj al Arab (Sejlet).

Under hele brunchen var der et 5-mands orkester ude på terrassen.

Det mest fantastiske var at iagttage så mange forskellige mennesker samlet i festligt lag og endda tale med mange af dem.

Udover engelsk, som er det fælles talesprog i Dubai, hørte jeg bl.a. svensk, tysk, australsk, fransk, kinesisk, russisk…….

Denne brunch blev ikke så vild, som vi havde hørt om, så ingen hovedpine næste dag, men gode minder om en uhyre interessant oplevelse.

Brit

 

 

 

 

 

 

Brugernes mening

Vis profil

Af: Lotte Fløe Marschall

Det lyder for lækkert, Brit - beklager at de fine billeder ikke var med ved første udgivelse! Lotte

Vis profil

Af: DY

Hej Brit.
Jeg svarer her. Hvor ellers? Nej jeg blev ikke farmor fredag d.13. :O) Vi venter stadig.
DY

Du skal være logget ind som SeptemberNet-bruger for at kunne kommentere.

Log ind eller Opret dig